Tot aan de zomervakantie schoolfruit ontvangen?

Ruim 85% van alle scholen heeft aangegeven EU-Schoolfruit uit te willen breiden. Dit jaar biedt het schoolfruitprogramma van de Fruitvriendjes die uitkomst.

Ga na EU-Schoolfruit door met het Schoolfruitprogramma van de Fruitvriendjes en ontvang tot de zomervakantie schoolfruit!

Interesse? Meld u aan. Onze regionale schoolfruitadviseurs vertellen u graag de mogelijkheden.

Bekijk de folder, bestudeer de voorwaarden en meld uw school aan!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Onze school vindt gezonde voeding voor kinderen heel belangrijk. Leerlingen die gezond eten kunnen zich beter concentreren, zijn minder snel ziek en zitten lekkerder in hun vel. Gezamenlijk op school fruit en groente eten, helpt daar aan mee. We organiseren dit schooljaar enkele activiteiten voor het inzamelen van fruitgelden waardoor we onze kinderen in ruil een gezond tien uurtje kunnen bieden. Wil jij ook doneren? Bekijk onze activiteiten of voeg een leuke nieuwe actie toe! Samen dragen we zorg voor een goede gezondheid van onze kinderen.  
Bekijk alle

Start een van de acties die wij voor je hebben klaar staan, bedenk met jouw school iets origineels of laat je hier inspireren.

Start actie
Bekijk alle

Avond4daagse gaat gewoon door!

05-09-2020 | 12:45 Wij staan voor gezonde kinderen! Naast gezonde voeding is bewegen essentieel voor een gezonde levenswijze. Daarom promoten wij ook de Avond4daagse met dit keer een heel speciale versie, namelijk de “Home Edition”.Loop je dan de Avond4daagse in huis?! Nee, joh (of je moet een héél groot huis hebben :)). Maar je vertrekt wel vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes.Natuurlijk ontvang je na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille.Bekijk hier de spelregels of schrijf je direct in voor de Avond4daagse!
Lees meer
Bekijk alle
€ 7

David

22-10-2020 | 10:42 Aan: KinderFruitActie 2020