Tot aan de zomervakantie schoolfruit ontvangen?

Ruim 85% van alle scholen heeft aangegeven EU-Schoolfruit uit te willen breiden. Dit jaar biedt het schoolfruitprogramma van de Fruitvriendjes die uitkomst.

Ga na EU-Schoolfruit door met het Schoolfruitprogramma van de Fruitvriendjes en ontvang tot de zomervakantie schoolfruit!

Interesse? Meld u aan. Onze regionale schoolfruitadviseurs vertellen u graag de mogelijkheden.

Bekijk de folder, bestudeer de voorwaarden en meld uw school aan!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Onze school vindt gezonde voeding voor kinderen heel belangrijk. Leerlingen die gezond eten kunnen zich beter concentreren, zijn minder snel ziek en zitten lekkerder in hun vel. Gezamenlijk op school fruit en groente eten, helpt daar aan mee. We organiseren dit schooljaar enkele activiteiten voor het inzamelen van fruitgelden waardoor we onze kinderen in ruil een gezond tien uurtje kunnen bieden. Wil jij ook doneren? Bekijk onze activiteiten of voeg een leuke nieuwe actie toe! Samen dragen we zorg voor een goede gezondheid van onze kinderen. Start een van de actie die wij voor je hebben klaar staan of bedenk met jouw school iets origineels! Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.
Bekijk alle

Start een van de acties die wij voor je hebben klaar staan, bedenk met jouw school iets origineels of laat je hier inspireren.

Start actie
Bekijk alle

Blije en gezonde kinderen presteren beter

15-02-2021 | 08:53 De Fruitvriendjes zijn gevraagd om mee te werken aan een Magazine Special van het ledenblad van Algemene Vereniging Schoolleiders met als thema ‘Gezonde School’. Dit blad wordt gelezen door 75% van de schooldirecteuren van het primaire onderwijs. Ook enkele klanten van de Fruitvriendjes zijn aan het woord. Zo delen de directrices van OBS De Leeuwenburg en OBS Roombeek hun enthousiasme over hun ervaringen met de Fruitvriendjes waardoor het hele jaar schoolfruit kan worden gegeten.
Lees meer
Bekijk alle
€ 100

Gerry

07-03-2021 | 20:06 Aan: Kras-Mij-Fit Actie Doneer graag in het belang van de kinderen. Vind belangrijk dat zij niets tekort komen en daar hoort fruit , plezier en alle activiteiten bij. Veel succes met de acties.